søndag den 16. maj 2010

Dobbelmoralsk fjernsyn. For dig?



Bare et lille hikst om dagens tvprogram, hvor vi kan nyde den dømte selskabsvindler, Stein Bagger, blive ”interviewet” af sin besøgsven igennem 9 måneder, Reimer Bo, på DR 1.

Hvad er det lige for en TVkanal der på den ene side kan sende programmer, hvor småsvindlere bliver jagtet ned af gaden af reportere, på et tidspunkt, mens der bliver plads til multimilliadærsnyderne i primetime?
Det er dobbelmoral, og fuck dem der trækker ”jah, men, det er og underholdenende og spænende og desuden kan vi jo ikke gøre noget ved det-kortet”. Rigmor Zobel(narkodømt), Brian Sandberg(HA rocker og per se, kriminel) og sidst Stein Bagger; alle er de blevet kendte for deres kriminalitet. Som folk og i dette tilfælde, seere, er vi bare nødt til at boykotte programmerne og tale imod disse personer og deres virke.

De har misbrugt det bedste vikingerne efterlod os; tilliden til vores sidemand til enhver tid.

Også selvom de kan være gode venner og store egoer; der er sat en streg under at de har brugt deres venner, de har brugt deres familie, de har brugt deres goodwill hos alle de kom i nærheden af, for deres egen vindings skyld. De er faktisk blevet rige og berømte ved at undgå samfundskodeks som medmenneskelighed, empati og storsind. Havde Rigmor solgt dårlig svamp til drengene med hjelm fra før, havde hun fået med den flade side af sværdet, til hun blødte ud af ørerne. De to andre, var nok bare blevet brugt som træning ved øksekast.

At fremstille dem og deres gerninger som værdige til TV, er et knæfald for en pervers samfundstanke og endnu værre; det fortæller dig som seer at selvom de har taget røven på dig, er det alligevel lidt sejt.



Hvad syn´s du selv?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar