mandag den 5. oktober 2009

Nå, er soldaterdrømmen en fortsat krig?

Et lille host her på dagen efter dagen, efter..........der er gået mange dage, hvor Danmarks krigsminister og hans urolige kompagni af tinsoldater har keglet rundt i manegen, i går gik Krigschefen så endeligt. Og, senest sammen med Hans Engel, kan Dead fish... konstatere hvad der allerede lå os på sinde; at DKs armé er fyldt med krigsfanatikere på højeste plan, der i deres bestræbelser på at sikre deres eget job og endnu en båd nede i marinaen, gerne går så langt som at fabrikere falske data.
Megen undren må der jo så fortages, da "et bredt flertal" i Folketingets Angrebsudvalg, lader ministeren sidde og endda tillader Angrebets eget auditørkorps at foretage undersøgelserne af hele affæren? Jo, det......? Giver jo ingen mening. Ræve der vogter gæs giver jo heller ingen mening.
Særligt ikke når det jo nu endelig kommer frem, at der i militæret de sidste 10 år eller mere, har hersket en foragt for valgte politikeres overvågning og håndsret over det danske militær. Vi taler total ligegyldighed med hvilket strømninger der måtte være i befolkning og folketing her. Og nu skal man undersøge sig selv. Hvo´n gik det sidst en lukket organisation undersøgte sig selv, lad os tage.............det danske politi.
Jo, 6 mand kunne ikke huske hvem det lige var der smadrede en fyr til lirekassemand ude på vestegnen og alle slap fri. Og så kan vi jo fortsætte til hele balladen om Blekingegade banden og deres tien om et strisserdrab. Der har det jo ikke skortet på foragt overfor sådan en fælles lukkethed og sammenhold fra den offentlige mening. De 6 gutter her hører vi ikke mere til.

Problemet er, at vi står med store statsdrevne, men egenrådige, organisationer, der ser sig selv uundværlige og derfor hævet over os andre. De samme andre, organisationen er sat i verden for at tjene. Det ligner begyndelsen på enden for sammenholdet og Dead fish ser hellere at vi afskaffer disse organisationer end at de får lov at fortsætte deres deroute på vore alles vegne. Kan de ikke tjene deres sag, må de væk. Og lige nu har begge organisationer så travlt med at fremstille arbejde til sig selv, at de jo ikke evner at tjene os andre ordentligt. Angrebet fortsætter deres makværk i Afghanistan og politiet overvejer om ikke Obama skal komme forbi en gang til. Så ja, der skal rulle mange flere hoveder, før Dead fish respekterer en uniforms autoritet.


Rettelse, uniformer, af alle afskygninger, kommer vi aldrig til at respekterer ;)